Kjøkken ferdig montert til Jul.

Et nytt kjøkken fra PWAproduktdesign ferdig montert. Dette kjøkkenet har et stilrent uttrykk med grepsløse skuffer og slette fronter. Kjøkkenet har fått en grovkjøkkenløsning som er meget spesiell og unik. Denne løsning er tegnet ut fra problematikken rundt dette med flere kjøkkenmaskiner som blir stående fremme på kjøkkenbenken til enhver tid. Disse maskinene kan ofte se litt rotete ut. Her var det ønske om et ryddig kjøkken hvor kjøkkenmaskinene kunne skjules, men samtidig ikke forringe deres tilgjengelighet. 

Løsningen ble dette grovkjøkkenet. Her er det lagt opp tilstrekkelig med stikkontakter og alle mål er satt etter målene på kundens kjøkkenmaskiner. Åpne eikeskuffer gir god og oversiktlig lagring, som også er en god utnyttelse av plassen i slike hjørneskap.  Lysene inne i grovkjøkkenet slår seg automatisk på når man tar det i bruk. Alt dette skjules av skapdører når det ikke er i bruk, og det hele oppfattes som vanlige høyskap. 

Dørene er løst slik at de skyves inn og skjules i skroget når grovkjøkkenet er åpent. Dette gir kjøkkenet et ryddig og helhetlig uttrykk - lukket som åpent. 

Hele kjøkkenet er produsert med heltre eikeskuffer som er sinket sammen i alle hjørner. Dette gir en utrolig robust og solid kvalitet. Benkeplaten er av 12mm kompaktlaminat med oppbygd skyggeeffekt.

Kjøkkenet med åpne dører til grovkjøkkenet.    Grovkjøkkenet gir mange muligheter for å jobbe med diverse elektriske kjøkkenredskaper med tanke på tilrettelagt stikk og lagring. Hele grovkjøkkenet vil skjules bak skapdører når det ikke er i bruk. Dette gjør arbeidet på kjøkkenet både praktisk og ryddig. 

Kjøkkenet med åpne dører til grovkjøkkenet.  

Grovkjøkkenet gir mange muligheter for å jobbe med diverse elektriske kjøkkenredskaper med tanke på tilrettelagt stikk og lagring. Hele grovkjøkkenet vil skjules bak skapdører når det ikke er i bruk. Dette gjør arbeidet på kjøkkenet både praktisk og ryddig.